Ieu Teh Bodor Tidituna Mah

Ker sepi jempling  kuring cicing deket piring da teu kuat hayang ngisi..g hehe , punten yeuh bilih aya nu kasabit nami kasebat asma da ieu mah mung sakadar ngabodor te puguh daripada ngomongkeun batur dosa pan ... mending urang ngariung mungpulung dina acara " Acakadut "

Urang Batak Jeng WTS
babaturan kantor kabeuneran orang batak nya manehna teh sok jajan nu teu paruguh we (kabeukina) maklum gajih gede hirup ngaduda! hiji mangsa jajan tos lebaran nu anyar keneh.
sa enggeus rengse mayar weh babaturan teh..
BBT : Nih…, bari sor mere 100 rebu.
PSK : Om tambahin dong om kan lebaran!
BBT : (logat Batak) Apa kau bilang!!!, yang sempit tidak minta tambah yang lebaran minta tambah
Tukang Nambal Ban
aya tukang tambal ban geus cukup umur kawin ngan teu kawin wae da kurang PD ngarumasakeun meureun teuing minde’r, hiji waktu ku indungna di tanya “ari maneh rek iraha kawin umur geus ampir 40 taun asa teu ningali bobogohan2 acan, geus ku ema rek di jodokeun we, da ema teh geus kolot! anakna teh ngan ukur manggut we tanda hormat ka kolot, nya der we di pang neangan keun jodo ku indungna (nyaah ka budak) nepi keun ka manggih aya nu daekeun nya prung we di kawinkeun, dina poean malam pertama, sare duaan rek sosonoan, inget ceuk babaturan “teangan we ke bakal aya liang tah asup keun kadinya bobogaan maneh” di susur di sasar teu kapanggih, na dimana liang na(lebah na apal ngan teu kapanggih)? teu eleh akal mawa baskom di eusian cai, terus pamajikanana dititah cing ogo kana baskom teu kungsi lila ting kerebe’k, tah geuningan aya 2 liang na teh kapanggih siah ayeu na mah (bari jeung bungah)
nu gelo tatarucingan
Aya nu gelo keur tatarucingan jeung baturna. Sarua pada-pada teu hideng.
gelo 1 :”Cing ieu teguh, naon anu dikeupeul ku dewek?” (bari ngeupeul siki salak).
gelo 2 : “Teng waja,”
gelo 1 : “Hoyah nyalahan, da ieu mah anak ucing,” (bari bray mukakeun keupeulanana).
gelo 2 : “Nya sarua wae atuh, duanana oge bisaeun hiber”.
gelo 1 : “Is, beda. Ari tukang tembok mah beuki udud, ari kadu pentil mah teu bisa didahar”.
gelo 2 : “Ah, piraku! Pan kamari oge geur aya nu ngabajong”.
gelo 1 : “Tah, mun kitu, jawaban maneh bener ayeuna mah ” 

Punten bilih aya basa nu teu kareka catr teuka ukur malah mandar kersa nga maklum da gelo hahaha

9 komentar:

Yono Karyono mengatakan...

hahahh lucu pisan kang euy... heheheh

Ruly Karuhun mengatakan...

lumayan mang hehe

Indah P mengatakan...

Aduhhhh.....ndak paham nih bahasa ginian. Huaaa....jahat

Yono Karyono mengatakan...

nu lucu pisan tah nu carita panghandapna hehehe

Yono Karyono mengatakan...

nanti mamang translat kan...

Rian Nurherdian mengatakan...

wakakak .. karuhun koclak !! :v ceritanya itu lohh ..

terus menghibur kang ! amsoy geboy yeuh artikel naa .. di antos bobodoran selanjutnyah .. okeey :D

arief khoer mengatakan...

hahahahah,,lain,,, eta nu garelo kuat ka pabaliut tatarucingan hahahah

sherlina halim mengatakan...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

pak.solihin mengatakan...

Terima kasih yang amat dalam kami ucapkan kepada MBAH SELONG yang
telah memberikan kebahagian bagi keluarga kami…berkat Beliau saya
sekarang udah hidup tenang karena orang tuaku udah buka usaha dan
punya modal untuk buka bengkel skrang pun orang tuaku tidak di
kejar-kejar hutang lagi…dan keluarga Kami di berikan Angka
Ritual/Goib Dari mbah yg sangat Jitu 100%dijamin
tembus…hingga keluarga kami sekarang merasa tenang
lagi…terima kasih mbah…Jika Anda ada yg merasa kesulitan
masalah Nomer ToGEL silahkan hbg Aja MBAH SELONG
dinmr hp beliau (081-322-565-355) atau http://prediksiangkahoki88.blogspot.com/
dan saya sudah membuktikan 3kali berturut2 tembus terimah kasih

Posting Komentar